Rakkaudesta villasukkiin ja bloggaamiseen

lauantai 22. lokakuuta 2016

SNY lokakuu 2016

Keskiviikkona tuli postin ilmoitus paketista ja kävin hakemassa paketin torstaina. Olin lähdössä Turkuun ja sieltä suoraan yövuoroon töihin, mutta pakkohan paketti oli heti avata. 
Ja mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyikään!? 

Kuukauden teemana oli Magic Yarn Ball, eli lähetetään lankakerään kierrettynä kaikenlaista kivaa. Ja näitä on aina yhtä ihanaa avata. Omasta Magic Yarn Ball -kerästä löytyy mm. silmukkamerkkejä, nappeja, rusettinauhaa, puuhelmiä ja muuta joista riittää varmasti iloa pitkäksi aikaa. 
Kerän ympärillä oli matonkuteesta virkattu musta minikori johon saa kaikenlaisia tarpeellisia tarvikkeita. Käsitöihin tarvittavien esineiden säilytykseen kun ei koskaan ole liian montaa pakettia/ koria/ laatikkoa.

Salainen neuleystäväni oli tehnyt minulle myös aivan ihanat kämmekkäät. Upeat värit!

Tässä vielä kuva kämmekkäistä ja Pätkis-pussista.
(Pssst... Pätkikset on ihan mun lemppareita)
 
Paketista paljastui myös kaksi kerää Janne -lankaa sekä kahteen minigrip-pussiin pakattuna jämälankoja jotka Salainen neuleystäväni haastoi käyttämään.

9 kommenttia:

 1. Mukavaa huomata, että paketti on löytänyt perille. Pakettien kasaaminen on yllättävän haastavaa, toivottavasti siellä jotain mieluista kuitenkin aina mukana.. ainakin karkkivalinta oli ilmeisesti onnistunut. ;) Marraskuu tulee aivan liian pian ja se on SNY-kierroksen teemoista mulle kenties hankalin.. Olisko Sulla toiveita pakettiin?? :)

  Yst. terv. SNY25


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marraskuun paketti on kyllä haastava. Enkä osaa siihen oikein mitään erityistä edes toivoa. Jos sulla olisi jotain kivoja malleja miestensukkiin, ne olisivat tervetulleita. Körttisukkia olen tehnyt, mutta sitten muuten ihan perussukkia. Naisille on kaikkia aivan ihania pitsimalleja, mutta miehille ei tunnu löytyvän oikein mitään...

   Poista
  2. Ja siis paketit ovat olleet oikein mieluisia. Kiitos vain kovasti! :)

   Poista
 2. Veikeä idea pakata jämälankoja matkaan, mitähän kivaa teet niistä?Kauniit kämmekkäät olet saanut. Toimivat muuten myös sormikkaiden päällä, kokeile.t. vieras SNY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jämälangat taidan laittaa raidoiksi sukkiin. Ja nuo kämmekkäät ovat todella kauniit. Kiitoksia sormikasvinkistä.

   Poista