Rakkaudesta villasukkiin ja bloggaamiseen

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

SNY: Toukokuun paketti


SNY:n paketista tuli ilmoitus eilen, ja kävin tänään töiden jälkeen hakemassa paketin. 

Toukokuun teemana on keväinen asuste.
Ja aivan ihana paketin sainkin omalta SNY:ltäni. Paketista paljastui aivan ihana pinkki simpukkahuivi sekä virkkuukoukku, lankaa, servettejä ja suklaalevy. 
Paketin mukana olleessa kirjeessä SNY:ni suositteli kesäkäsityöksi virkkaamista. Pieniä virkkaustöitä olenkin nyt innostunut tekemään villasukkien sijaan. Mutta oli aivan ihanaa saada ihanaa, ihanaa, ihanaa vaaleanpunaista bling bling -lankaa. SNY ehdotti, että niistä voisin tehdä vaikka kesäpontson itselleni. Ja lankoja onkin niin reilusti, että niistä saa tehtyä kaikenlaista kivaa. Harmillista, että mulla on odottamassa muutama työ, jolle deadline puskee pahasti päälle joten näihin lankoihin koskemista joudun vielä odottamaan. 

Kiitos taas, ihana SNY:ni <3
Kesäkuun paketista jo paljastuukin SNY:n henkilöllisyys. Jee. Ja samalla vähän haikeaakin. Noh, toivottavasti syksyllä on uusi kierros :)

10 kommenttia:

 1. todella ihana paketti. ja on kyllä upea huivi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivi on kyllä aivan ihana. Olen moneen kertaan ihastellut simpukkahuivia, mutta en ole koskaan itse tehnyt. Ehkä nyt innostun sitä itsekin kokeilemaan jollekin lahjaksi..

   Poista
 2. Mahtavaa, että paketti on päässyt perille, sitä mä aina jännitän täällä sydän sykkyrällään. Ensi kuussa onkin sitten paljastuksia luvassa. T: snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kiitos! Ja kesäkuuta odotan sekä innolla että haikeudella.

   Poista
 3. Suloinen paketti! t. jonkun toisen SNY

  VastaaPoista
 4. Ihanan huivin olet saanut =) Ja tuosta lankamäärästähän saa tehtyä jo vaikka ja mitä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lankamäärä on kyllä ihan huikea <3 Aloittelinkin siitä jo itselleni boleroa. Ja varmasti lankaa jää vielä paljon muuhunkin.

   Poista
 5. Kaunis huivi ja muutenkin kiva paketti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tämänkin kuun paketti oli aivan ihana :)

   Poista