Rakkaudesta villasukkiin ja bloggaamiseen

torstai 21. huhtikuuta 2016

SNY: huhtikuun paketti

SNY:n paketti tuli eilen, 
ja voi mitä kaikkea ihanaa paketista paljastuikaan:


Huhtikuun teemana oli lähettää jotain lämmikettä saappaisiin, magic yarn ball, 100g lankaa + ohje sekä pieniä tarvikkeita / aarteita.

Odotin, että paketista löytyy sukat ja magic yarn balla, mutta en todellakaan tällaista tavaramäärää. Vau. Pakkohan tuota oli lähemminkin tutkailla. 

 Ihana muistikirja käsitöille

 Vapuksi ilmapalloja ja serpentiiniä

 Marianne-karkkeja ja ihanaa teetä
Snyni taisi tietää, että olen äärettömän perso makealle :D

Persiljaa
Olen moneen kertaan miettinyt, että olisi ihanaa laittaa purkkiin kasvamaan jotain mutta en ole saanut aikaiseksi. Nyt se olisi vähän pakko :D

 Magic yarn ball - eli lankakerän sisälle keritty aarteita

 Kerän sisältä paljastui viisi kerää Austerman step-lankaa, pitsinauhaa, palmikkopuikko, Made with love- koristeita ja Nalle-puikonpidikkeet. 
Lisäksi mukana olleessa kirjeessa oli vinkki, että näistä saa tehtyä suuren suosion saaneet sukat joihin ohje löytyy Novitan sukkalehdestä. Eri väristen lankojen ja tuon pitsinauhan perusteella veikkaan Anelmaisia. Täytyy vielä kuitenkin selailla sukkalehteä, ja miettiä voisiko se olla joku muukin.. 

Ja ihanat, ihanat sukat. Suloisen väriset. Mikä olisikaan parempi tapa ilahduttaa villasukkien himokutojaa kuin lähettää hänelle sukat!? Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Mulla nimittäin ei itsellä ole kuin yhdet ruttusukat. Olen viime vuosien varrella tehnyt itselle ainakin 10 tai 15 paria sukkia, mutta aina ne ovat päätyneet jonkun muun jalkoja lämmittämään. 

Ja ehkä tietämättään Snyni antoi minulle lankavinkinkin. Pääasiassa teen sukkia 7-veljeksen paksuisesta langasta ehkä ihan siitäkin syystä että siihen on niin helppo löytää ohjeita. Snyni lähettämät villasukat on tehty Nalle-langasta. Ja voi että miten ihanat ne onkaan jalassa. Vielä paljon ihanammat kuin 7-veljestä. 

Ihanaa, kiitos ihana SNY!

8 kommenttia:

 1. Ihana paketti. Hauska Magic Ball idea. Sitä täytyy kyllä kokeilla joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli ensimmäinen magic ball, jonka kerin. Ja oli se kyllä aika jännää :D

   Poista
 2. Kiva nähdä paketin päässeen perille ja mukavaa, jos se oli mieluinen. Onhan se aina jännittävää miettiä pakettiin sisältöä. T:snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todellakin mieluinen. Kiitos, kiitos, kiitos <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :) Tämä oli kyllä kovin mieluinen paketti.

   Poista